StockholmsStad_logot#2181E8.tif

På den här sidan kan du som har barn på Årstaskolan anmäla ditt behov av jourfritids eller lovfritids. Välj datum genom att klicka på länken och fyll i formuläret.

Jourfritids innebär att vikarier arbetar med eleverna, eftersom den ordinarie personalen behöver vara med på våra gemensamma möten.

På lovfritids arbetar oftast vår ordinarie personal, men vi kan slå hop grupper så att eleverna kanske möter andra på skolan än de är vana att träffa.

Om du behöver ändra eller avboka dina tider skickar du in en ny anmälan där du skriver som en kommentar att din anmälan ersätter en du skickat in tidigare.

Om du inte behöver någon omsorg till ditt
barn behöver du inte fylla i en anmälan.

Jourfritids: Sista tillfälle att anmäla sig är en vecka innan man behöver jourfritids.

·         Jourfritids 29 januari (studiedag, vikarier hela dagen)

·         Jourfritids 6 februari (stormöte all personal, vikarier från klockan 15.30)

·         Jourfritids 26 mars (stormöte all personal, vikarier från klockan 15.30)

·         Jourfritids 7 maj (stormöte all personal, vikarier från klockan 15.30)

·         Jourfritids 7 juni (klämdag/kompdag, vikarier hela dagen)

Lovfritids: Sista tillfälle att anmäla sig är två veckor innan man behöver lovfritids.

·         Sportlov vecka 9

·         Påsklov vecka 16

·         Kristi himmelsfärd 31 maj (30/5 är röd dag – inget fritids, ingen skola)

·         Sommarlov